Inspiration til den perfekte tekst til studenterkortet

Inspiration til den perfekte tekst til studenterkortet

Vi ved, hvor svært det kan være at skrive den helt rigtige tekst til studenterkortet. Det kan ofte være rart at få noget inspiration, nogle gode råd eller nogle forslag til, hvordan en tekst til studenterkortet kunne se ud. Vi giver dig det hele lige her, så du kan få skrevet den helt perfekte hilsen til den kommende student. Det er mange gange hilsenen, som man husker, men det kræver naturligvis, at der er gjort noget ud af at skrive noget helt specielt.

Kender du en kommende student, der fortjener en særlig hilsen?

Se vores udvalg af fantastiske studenterkort, der passer perfekt til anledningen. 

5 gode forslag til tekster til studenterkortet

Nogle gange kan nogle konkrete forslag til teksten give mere inspiration end nogle gode råd, så vi giver dig her fem gode forslag til den perfekte tekst til studenten. Du kan bruge teksten direkte eller du kan supplere med nogle af dine egne ord og ideer, så din hilsen får et personligt præg. Nogle af vores forslag indeholder et lille citat til studenterkortet, hvor andre lægger mere op til, at du selv sætter dit præg med et godt råd eller deler en oplevelse, som du og studenten har haft sammen.  

 

1. Kære student

Tre års blod, sved og tåre er nu nået til sin kulmination. Du står i dag med studenterhuen i hånden og kan fejre dig selv og din flotte præstation. I dag vil jeg fejre dig og din nye titel på smukkeste vis.


Du kan nu sige “hej” til den vildeste tid i dit liv, hvor fester, sommer og gode drinks bliver en stor del af dit liv. I hvert fald så længe som festen holder. Når festen er slut venter der et nyt kapitel, hvor du endnu en gang skal tage et valg om, hvad du nu vil. Jeg er dog sikker på, at du vælger rigtigt ligegyldigt hvilket valg, som du tager.


Jeg vil endnu en gang ønske dig stort tillykke med din nye titel som student og håber, at du får den fedeste tid i dit liv de kommende dage!


De kærligste hilsner


Mathilde 


2. Kære student

Dagen er kommet, hvor du kan slippe tankerne om afleveringer, opgaver, lektier og hvad der ellers hører til tre års gymnasie-tid. Jeg har glædet mig til at se dig vifte med studenterhuen og til at se den sidde smukt og pænt på dit hoved hele dagen lang. Du går en fantastisk tid i møde, hvor du kan fejre og feste med dine klassekammerater så længe, som du vil. 


Stort tillykke med din flotte studenterhue og husk at være stolt af dig selv og dine flotte præstationer gennem tre år. 


Kærlige hilsner 


Mathilde


3. Kære student

Det har været hårdt til tider for dig, men nu står du her med din flotte studenterhue i hånden. Jeg kan dårligt beskrive, hvor stolt jeg er af dig og dit gåpåmod gennem tre år på gymnasiet. 


Jeg vil gerne udtrykke min store glæde ved at kunne fejre dig i dag og ønsker dig et kæmpe tillykke med din nye titel som student. Det er en titel, som du beholder resten af livet og en titel, som giver dig adgang til et helt nyt kapitel i dit liv.


Vi ønsker dig alt det bedste fremover og håber, at du får rig mulighed for at fejre dig selv og dine klassekammerater de næste mange dage. 


De kærligste hilsner


Mathilde


 

4. Kære student

Det er ikke nemt at være kommet til der, hvor du står nu. Med studenterhuen på hovedet og et flot afgangsbevis i hånden. Vi ved, at det har krævet mange timer at komme til dette sted, men du kan nu prale af at have klaret det. 


Du står foran en ny tid og et nyt kapitel i dit liv. Du skal tage ved lære af dine oplevelser gennem de sidste tre år og huske på, at nok kan man fejle om og om igen, men man vil altid lykkes på et eller andet tidspunkt.


Stort tillykke med studenterhuen og lad os nu få fejret dig og din flotte præstation!


De kærligste hilsner


Mathilde


5. Kære student

Dagen kunne næsten ikke blive smukkere. Jeg har glædet mig afsindig meget til at komme og fejre dig i dag. Du står her og smiler til verdenen, som gennem tre år har udfordret dig med lektier og afleveringer i stride strømme. Nu kan du smile af det hele og lægge det bag dig. Du kan se frem mod et nyt kapitel i dit liv og glæde dig til alle de udfordringer og store oplevelser, som venter forude. 


Jeg ønsker dig et stort tillykke med studenterhuen, og ønsker dig held og lykke med din lovende fremtid. Det bliver en fryd at følge dig fremover og se din fremtidige udvikling som menneske. 


De kærligste hilsner


Mathilde


Hvad skriver man i studenterkortet?

En tekst til studenterkortet er bestemt ikke nem at skrive. Det er en speciel begivenhed, så der vil derfor være en forventning om, at du kommer med et par gennemtænkte ord og pointer. Vi vil prøve at hjælpe dig et godt stykke hen ad vejen ved at give dig nogle gode forslag til en tekst til studenten. 


Vi råder dig dog til at tænke i, at der skal være en rød tråd gennem valg af kort, den skrevne tekst og den person, som kortet gives til. På den måde kreerer du et kort og en hilsen, som også vil blive husket i morgen, selvom der foregår alverdens ting i studentens hoved. En ting, som du kan gøre for at gøre kortet mere personligt, er hvis du kan komme med en speciel oplevelse eller et andet element, som du og studenten har sammen. Kan dette element bruges til at komme med en lærerig pointe eller noget som studenten kan bruge fremover i sit liv, så er du kommet langt i forhold til at skrive det perfekte studenterkort. 


Hvad man skriver i studenterkortet er altså svært, men så længe kortet er skrevet med følelser og personlighed, så skal studenten nok blive glad for det!

 

Mangler du en en gaveidé?
Se vores udvalg af Uddannelsesplakater HER