5 gode forslag til den perfekte tekst til konfirmationskort

5 gode forslag til den perfekte tekst til konfirmationskort

Konfirmationskortet, og teksten inde i det, skal være noget ud over det sædvanlige. Det er en speciel begivenhed, som man kun har en gang i sit liv. Derfor er vi helt med på at det kan være svært at gå i gang med at skrive kortet, som gerne skal ramme konfirmanden på en helt særlig måde. Vi har lavet en guide til dig, som har svært ved at finde de rigtige ord, så vi sammen kan få skabt den perfekte tekst til konfirmationskortet. Vi giver dig både nogle gode eksempler på konfirmationskort samt et par gode råd til at skrive den perfekte konfirmationskort-tekst.

Skal du til konfirmation? Eller kender du en, der skal konfirmeres, som fortjener en personlig hilsen? 

Se vores flotte udvalg af konfirmationskort og telegrammer

5 gode forslag til tekst til konfirmationskort

Du får her fem gode forslag til, hvad du kan skrive i konfirmationskortet. Den perfekte tekst laves naturligvis, hvis teksten får et personligt præg, som kun du kan sætte, men benyt dig af vores forslag og suppler med egne tanker og ord. 

 

1. Kære konfirmand

Vi kan i dag byde dig velkommen i de voksnes rækker. Det er nok ikke først gang, at du hører det i dag, men det er ikke desto mindre det, som vi kan fejre. Jeg vil ønske dig et stort tillykke med din konfirmation og give dig et smukt ordsprog med på vejen, som du kan tage med dig resten af livet. 

 

“Livet det skal leves forlæns, men det skal forstås baglæns.” 

 

Nu er du kommet i en alder og et sted i dit liv, hvor der er masser at se frem til og masser at se tilbage på. Bliv klogere på livet ved at tage ved lære af dine erfaringer, men husk stadig at leve livet ved at se fremad.

 

De kærligste hilsner

Søs 


2. Kære konfirmand

Sikke en dag som jeg får lov til at være vidne til. Det er dagen, hvor du går fra barn til voksen og dermed også dagen, hvor vi andre skal til at behandle dig som et voksent menneske. Jeg er stolt og glad over at se din udvikling mod denne dag, som nu skal kulminere i en fest ud over det sædvanlige. Det er med stor glæde, at jeg har set frem til at fejre dig hele dagen lang.

 

Stort tillykke med konfirmationen!

 

Kærlige hilsner

Søs3. Kære konfirmand

Jeg ved, hvor meget du har glædet dig til denne dag. Du skal vide, at jeg har glædet mig mindst lige så meget til at fejre dig hele dagen lang. Du er nu et voksent menneske, som skal behandles helt anderledes og med en helt anden respekt. Det bliver spændende at følge dig og din videre udvikling de næste mange år! 

 

Velkommen til de voksnes rækker og stort tillykke med din konfirmation.

 

Kærlige hilsner

Søs4. Kære konfirmand

Jeg kan huske alle dine store oplevelser gennem livet. Lige fra dagen hvor du blev født til dagen i dag, hvor du træder ind i de voksnes rækker. Alle dine store begivenheder gennem dit liv har været en nydelse for mig at følge med i. Det er ikke til at forstå, at vi i dag kan invitere dig ind i nogle rækker, som konfirmationen helt automatisk åbner op for, men vi bliver nok nødt til at vænne os til det, for når først du er i de voksnes rækker, så kan du ikke slippe ud igen. 

 

Jeg glæder mig enormt til at følge dig fremover og håber, at livet vil behandle dig med respekt og glæde. Stort tillykke med konfirmationen!

 

Kærlige hilsner 

Søs

 


5. Kære konfirmand

Fra i dag er din verden på mange måder ændret. På nogle måder vil alting dog stadig være det samme, og det må du huske på at nyde. Der er mange dage tilbage i dit liv, men husk altid på, at denne dag er den første i resten af dit liv. Der vil komme mange opture og måske også et par nedture gennem dit liv, men alting vil altid lære dig noget. Tag ved lære af livets oplevelser og nyd alt det gode, som livet vil bringe dig.

 

Stort tillykke med din konfirmation. Jeg glæder mig afsindig meget til at fejre dig!

 

Kærlige hilsner

Søs

 

 

Hvad skriver man i et konfirmationskort?

Det vigtige på denne store dag er at gøre konfirmanden opmærksom på den specielle relation, som I har. Det gode konfirmationskort er skrevet med kærlighed, omsorg og en snert af humor, så hvis du kan kombinere de tre aspekter, så er du kommet godt i mål med det perfekte konfirmationskort. 

Et andet godt råd er at lægge vægt på nogle få men gode oplevelser, som du og konfirmanden har haft sammen. Dette kan være små som store oplevelser, så længe oplevelsen har sat et indtryk hos både dig og konfirmanden. Ved at kombinere din lykønskning med eksempelvis et godt råd, som baseres på den eller de oplevelser, som I har haft sammen, så skaber du et konfirmationskort, som er personligt og derfor lettere vil sætte sig i konfirmandens bevidsthed fremover.   

Hvad man skriver i et konfirmationskort kan altså være alt fra personlige oplevelser, som I har haft sammen til søde, sjove eller lærerige citater, som du tror konfirmanden vil kunne tage til sig og huske på resten af livet.

Konfirmationskort pakke 5 - Pakke á 5 kort (Minikort)

Pris
65