Sådan skriver du den helt perfekte tekst til julekortet

Sådan skriver du den helt perfekte tekst til julekortet

Det perfekte julekort skrives med kærlighed og med fokus på julehyggen. Julen er hjerternes tid, og denne helt specielle følelse og stemning skal ind i det søde julekort. Oftest har vi en tendens til at skrive et kort julekort, som blot fortæller, hvem gaven er til, og hvem den er fra.

Vi synes, at vi bør gøre mere ud af det, så vi begynder at skrive julekort, som matcher gaven, stemningen, selve kortet, og alt det som også hører til denne dejlige tid. Find inspiration, gode råd og konkrete forslag lige her i din guide til det perfekte julekort!

Mangler du også julekortet så frygt ej. Du finder et stort udvalg af julekort hos Kortspecialisten, som helt sikkert vil passe perfekt til denne dejlige anledning. 

5 gode forslag til det perfekte julekort

 

Du får her fem gode forslag til teksten, som skal på julekortet. Vi håber, at du vil bruge vores gode forslag og, at du vil supplere med dine egne søde ord og tanker. På den måde kan vi sammen skabe de sødeste julekort, som kommer på gaverne i år. 

 

1. Kære Jeppe

 

Jeg har glædet mig længe til at give dig din gave fra mig til dig og til, at du læser dette kort. Der er blevet brugt mange tanker på, hvad jeg skulle give dig, men jeg er dog blevet sikker på, at du får en gave, som du kan bruge til noget. 

 

De kærligste julehilsner

 

Sofie

 


2. Kære Jeppe

 

Så blev det endelig juleaften, hvilket betyder, at vi kan få udløst spændingen og give dig den gave, som du fortjener. Jeg har glædet mig meget til at give dig gaven, fordi den afspejler alt det, som du betyder for mig. Du skal have noget helt specielt og noget, som jeg har brugt kræfter på at finde frem til dig, så derfor synes jeg, at du nu skal pakke gaven op. 

 

Husk på, at jeg elsker dig utrolig meget, og at du har en stor og meget vigtig plads i mit hjerte.

 

De kærligste julehilsner

 

Sofie

 


3. Kære Jeppe

 

Vi er lige nu på den kærligste tid og året, og du kan tro, at jeg har glædet mig. Jeg har glædet mig til at fejre kærligheden og til at give dig gaven, som du fortjener. 

 

Jeg glæder mig til alt det, som vi sammen kommer til at opleve i fremtiden. Glædelig jul og husk, at jeg altid vil elske dig. 

 

De kærligste hilsner

 

Sofie

 


4. Kære Jeppe

 

Nu er julen kommet og det betyder, at du skal forkæles. Denne tid handler for mig om at give, og det betyder, at jeg længe har tænkt over, hvad jeg skulle give dig. Nu ligger gaven foran dig, og jeg håber, at du bliver rigtig glad for den.

 

Mange kys og julehilsner fra

 

Sofie

 


5. Kære Jeppe

 

På denne dag skal du vide, at du læser et julekort fra en, som elsker dig meget højt. Det er hjerternes tid, så derfor vil jeg have, at du ved det, når nu jeg ikke fortæller dig det så tit.

 

Glædelig jul!

 

De kærligste hilsner

XXSkriv en julehilsen som er sjov

Hvis du vil lave en humoristisk julehilsen, er der mange måder at gøre det på. Det er klart, at den sjove julehilsen tydeligt skal signalere, at det er meningen, at modtageren bør synes den er sjov. Det kan du nemt gøre ved at fylde din sjove julehilsen med sjove elementer, hvor du for eksempel har valgt et sjovt julekort, hvor ydersiden matcher indersiden. Du kan også pryde indersiden af julekortet med sjove tegninger eller andre elementer, som tydeligt viser, at du har fyldt din sjove julehilsen med humoristiske elementer. Teksten til den sjove julehilsen kan også skrives på mange måder. Find en sjov jule-joke, som du kan benytte og skriv julekortet ud fra denne. På den måde er du sikker på, at du fremtvinger et smil hos modtageren!

 

Lav en juleglad tekst til julekortet!

Vi er mange, som elsker julen, og det er vi stolte af. Derfor er vi også mange, som elsker at finde det perfekte julekort, skrive teksten og sætte vores fine kort på alle de mange gaver, som skal gives i år. Det kan for nogen være mærkværdigt at skulle gøre “så” meget ud af et julekort, som for nogle bare skal bruges til at vise hvem gaven er til og fra. Men mange har fundet ud af, at hvis der gøres bare en smule ekstra ud af julekortet, så giver vi modtageren et smil på læben allerede inden gaven åbnes. Og er det ikke det vi alle gerne vil? Nemlig at give vores familiemedlemmer, partnere og børn et kæmpe smil på læben…

 

Julehilsenen til kunder eller medarbejdere

Du sidder måske og skal skrive en sød julehilsen til dine medarbejdere, som de kan få med hjem på en velfortjent juleferie. Året er lige ved at være omme, og du mangler måske at skrive den julehilsen til julekortet, som dine medarbejdere får i år, som en honorering for det gode arbejde, som de har leveret. Det kan også være, at du ønsker at sende en julehilsen ud til dine kunder. Om det er det ene eller det andet, så får du her 2 gode forslag, som du kan benytte dig af til julekortet efterfulgt af et par gode råd. På den måde får du lavet det perfekte julekort til dine medarbejdere og/eller kunder. 

 

1. Kære Søren

 

Det har på mange måder været et spændende år. Vi går nu en glædelig tid i møde, og med det ønsker jeg at lade jer alle vide, at denne virksomhed er noget specielt på grund af jer. Hvert et element i denne forretning har en speciel plads og en plads, som vi ikke kan være foruden. 

 

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Det bliver en vidunderlig dag, når vi mødes igen og kan gå en ny og spændende tid i møde.

 

Mange glade julehilsner

 

Gertrud

 


2. Kære Søren

 

Det er med stor glæde, at jeg vil ønske jer alle en glædelig jul. Jeg ønsker jer en dejlig tid med jeres familier, venner og børn, og glæder mig til at se jer på den anden side af juleferien.

 

Det har været endnu et dejligt år med mange dejlige momenter, som vi vil tage med os ind i det nye år. Et nyt år som vil bringe endnu flere gode momenter, som kan give os alle mod på at gå endnu flere og spændende udfordringer i møde. 

 

Men nu er det først tid til at slå hovedet fra og nyde denne juletid.

 

Med venlig hilsen

 

Gertrud

 

Det vigtige, når julehilsenen til dine kunder eller medarbejdere udformes, er naturligvis at ønske dem en glædelig jul og sige tak for det, som de gør for dig og din virksomhed. Der kan være mange grunde til at sende en julehilsen ud, og teksten i dette er det vigtigste. En julehilsen virker altid bedst, når det har et personligt element, så hvis du kan inddrage dig selv på en personlig men stadig holde en forholdsvis formel tone, så er du kommet langt. 

Ønsker du tiltryk af logo og tekst i dit firmajulekort? Så se vores udvalg her: Kortspecialisten Erhverv