fødselsdagskort tekst

10 forslag: Sådan skriver du den bedste tekst til et fødselsdagskort

Vi er helt med på, at fødselsdagskortet ofte indeholder de samme 8 kedelige ord år efter år. Det bliver hurtigt lavet i farten og ender med at være upersonlige. Når nu vi alligevel bruger tid og kræfter på at finde et kort og skrive en lille besked, så kan vi lige så godt gøre os lidt umage. Her får du nogle gode ideer til, hvad du kan skrive i fødselsdagskortet, så vi undgår at det ender i skraldespanden.


Skal du til fødselsdags, og mangler et kort til anledningen, så tag et kig på denne side, hvor du finder inspiration til din fødselsdagshilsen og finde det helt perfekte fødselsdagskort.


10 bud på tekster til fødselsdagskort

Det kan være svært at finde på ord, når fødselsdagskortet skal skrives. Her får du dog 10 gode forslag til tekster til fødselsdagskortet, så du ikke behøver at bruge alt for lang tid på at skrive det. Brug en af de 10 skabeloner til fødselsdagskort og suppler eventuelt med dine egne ord, hvis du synes, at der mangler lidt. Nogle fødselsdage kalder på et kort, som gør fødselaren glad eller måske endda rørt, hvor andre er mere til et godt grin. Du kan bruge vores 10 forslag til at lave den sjove fødselsdagshilsen samt bruge dem, hvis det er til en mere kærlig hilsen. 

1. Kære Marie

  Stort tillykke med din flotte fødselsdag. Nok er xx mange år, men der skal stadig lyde et højt hurra for den flotte unge alder, som du besidder. Jeg håber, at du vil nyde godt af mange dejlige år i fremtiden!


  Kærlige hilsner

  Mikkel

   


  2. Kære Marie


   Jeg kan med stolthed sige, at du har en stor plads i mit hjerte. Derfor skal du naturligvis have det største tillykke fra min side, for det fortjener du i høj grad. Det er med stor glæde, at jeg i dag kan være med til at fejre din store dag. 


   Kærlige hilsner

   Mikkel

    


   3. Kære Marie


    På denne store dag skal der lyde et flot og højt hurra for din nye flotte alder. Jeg har

    glædet mig længe til at fejre dig, for du betyder noget helt specielt for mig. Lad os sammen kreere en fest og have den bedste dag vi hidtil har haft. 


    Kærlige hilsner

    Mikkel

     


    4. Kære Marie


     Ja, hvor skal jeg snart starte. Vi har kendt hinanden i så mange år, at det halve kunne være nok. Men endnu en gang skal der lyde et stort tillykke med fødselsdagen, som du endnu en gang kan fejre blandt en masse dejlige mennesker. Lad os alle få den dejligste dag og lad verden bringe det bedste til dig i dine resterende mange år.


     Kærlige hilsner

     Mikkel 

      


     5. Kære Marie


      Til en god ven skal der lyde et højt hurra. En ven som dig skal fejres på en måde, så man skulle tro det var løgn, for du er da noget helt specielt. Hvor er jeg glad for, at have fået dig ind i mit liv i tidernes morgen, og hvor er jeg glad for, at venskabet varer ved.


      Kærlige hilsner

      Mikkel

       


      6. Kære Marie


       Stort tillykke med din fødselsdag. På denne dag skal du fejres som ingen anden, og det vil jeg gøre mit ypperste for at opnå. Tak for invitationen og tak for altid at være der for mig. Et højt hurra for dig og til dig skal der lyde.


       Kærlige hilsner

       Mikkel

        


       7. Kære Marie


        Det er med højt humør, at jeg kan råbe højt hurra og stort tillykke med fødselsdagen. Det er dog lidt svært gennem en tekst, men jeg håber, at du kan forestille mig gøre det, når du læser dette. I hvert fald skal du have et stort tillykke med din fødselsdag! 


        Kærlige hilsner

        Mikkel

         


        8. Kære Marie


         Nok er du blevet endnu et år ældre, men du holder dig meget godt alligevel. Jeg er glad for at have dig som en del af mit liv med alle de glæder og opture, som du bringer ind i mit liv. Tak for dig på denne store dag, hvor jeg vil gøre alt for, at du føler dig fejret, når dagen er omme.  


         Kærlige hilsner

         Mikkel

          


         9. Kære Marie


          Jeg kan kun tale for mig selv, når jeg siger, at du er en helt speciel person. Det er dog mit indtryk, at du har en plads i manges hjerter, så derfor fortjener du en helt speciel fødselsdag. Jeg vil give den gas, når der skal råbes tillykke, og jeg vil gøre mig umage for, at du får den bedste fødselsdag nogensinde. Stort tillykke fra mig til dig. 


          Kærlige hilsner

          Mikkel

           

           


          10. Kære Marie

           Sikke en smuk dag, som du har bragt os alle i dag. Dit gode væsen og dejlige humør kan heller ikke andet end at smitte af på vejret og verden ikke mindst. Jeg har glædet mig længe til at fejre dig på din fødselsdag, som jeg håber bliver en speciel en af slagsen.


           Kærlige hilsner

           Mikkel


           De sjove fødselsdagskort til mænd


           Nok kan kortet være et sjovt indslag, når det sjove fødselsdagskort skal overrækkes, men hvis du kan få teksten til at matche det sjove fødselsdagskort, så er du kommet i mål med den helt perfekte og sjove fødselsdagshilsen. Du kan finde en masse sjove fødselsdagskort til mænd hos Kortspecialisten og få inspiration til teksten ud fra de motiver, som er på kortet. Vi anbefaler dig også, at tage et kig på vores 10 gode forslag ovenover og supplere med dine egne sjove tanker, så du kan give det perfekte og sjove fødselsdagskort. 


           Gode fødselsdagskort til børn

           De gode og sjove fødselsdagshilsner til børn skrives med en kombination af kærlige ord og et sjovt pift. Ofte bliver fødselsdagskort til børn læst op for hele selskabet, så sørg for, at kortet kan være et underholdende element til fødselsdagsfesten. Vi anbefaler dig at tage et kig på vores 10 gode forslag til fødselsdagskort, så du kan kreere det perfekte fødselsdagskort. Det kan sjældent gå galt, når fødselsdagshilsenen til barnet skal skrives, da gaven ofte vægter lidt højere. Med det mener vi selvfølgelig stadig, at vi skal huske at gøre noget ud af den fødselsdagshilsen, som vi skriver, da det kan være den, og ikke gaven, som der bliver kigget på igen om mange år.